2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü strüktürda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını katkısızlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Temel özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok erdemli sıcaklıktaki yangınlara binaen insanoğluın emin bir şekilde kaçmalarını sağlar ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya hakikat açılmaktadır.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insan hayatını başlıca vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yasa ve yönetmeliklere göre düzenlenen yangınla uğraş adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme konulemlerinizi kişi ve dünyalık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Kanatlar ortamında şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, kaliteli bir yangın kapısının elan güçlü bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik veya dairesel bir koruma ortamında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana mevla yahut güzel duyu telaşların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme âdem evladı yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page