Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir küme itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her çağ takip fail bir firmayız.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz tuzakınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çkızılışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları mucibince davranış etmesi ve vacip çkızılışmaların da buna bakılırsa strüktürlması gerekmektedir.

Düzen Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Alüminyum ya da çıpa malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene önem verilir. Kullanım açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla çıkmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en makul fiyatlarla iye edinmek sinein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt malumat alabilirsiniz.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi gidişat çabucak bapnın muhtemel olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık mimariyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu dokumanın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Report this wiki page